Holdújév / évértékelő, élmény-kísérlet

Holdújévi évértékelő, élmény-tesz
2018.02.20. Budapest
A Shinbukan Egyesület megalakulása óta hagyományosan rendezi meg év eleji találkozóját az ázsiai holdnaptár szerinti újévet köszöntendő. Ennek apropóján az előző év egyesületi munkálkodására tekintünk vissza, majd az előttünk álló (igazából már zajló) év eseményeit, programterveit tekintjük át.
Az idei találkozón a 2017-es évben az Ersmus+ Erőforrás projekt keretében képzéseken részt vettek kapták a fő szerepet mint moderátorok. Feladatuk volt többek között, hogy a megszerzett tudásuk segítségével, újszerű módszerekkel vezessék le a tematikus beszélgetéseket, tartsanak tudásmegosztó előadásokat, hozzák felszínre a különböző, csoporton belüli ismereteket és segítsék ezek összekapcsolását, szintetizálását.
Terveink szerint a jövőben az ilyen jellegű találkozók teremtenének alapot az egyesület belső fejlesztéshez, az új ágazati programok kidolgozásához, valamint a tagsági és tevékenységi körök fejlesztéséhez.

Előadások:
  • Új megközelítések alkalmazása a 6. Tomodachi no Keiko programjában (Hábermajer Gábor)
  • Lélekgyógyító program táncmeditáció eszközrendszerével (Mihályi Patrícia)
  • Kötélrendszerek és élménypedagógia. Van egyáltalán komfortzóna? (Kozár Zoltán)
  • Tréner? Facilitátor? Táncos? Alpinista? – Mi és hogyan kapcsolódhat össze, egy új programtervben? (Mihályi Patricia & Kozár Zoltán)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések